Skills and perspectives

“Дундад Ази хоолны сургалт” - /Узбек/

Хоол үйлдвэрлэл, зочлох үйлчилгээний салбарт ажилладаг мэргэжлийн тогооч таныг:

Олон улсын хэмжээнд хүлээн зөвшөөрөгдсөн мэргэжлийн тогооч, рестораны менежер, зочлох үйлчилгээний салбарын өндөр зэрэглэлийн мэргэжилтнүүдийг сургаж, бэлтгэн төгсгөдөг Францын PAUL BOCUSE / LYFE их сургуулийн хөтөлбөрөөр сургалтаа явуулдаг ОХУ-ын Сибирийн Холбооны Их сургуулийн Гастрономи Институт-Gastronomy Institute-н мэргэжлийн багш, тогооч нарын удирдан явуулах “Европ-Орос хоолны мэргэжлийн тогооч бэлтгэх онол-дадлага хосолсон мэргэжил дээшлүүлэх богино хугацааны мэргэшсэн сургалтад” урьж байна.

ХУГАЦАА:                            2024 оны 3 сарын 11- 3 сарын 24-ны хооронд

ХООЛНЫ СУРГАЛТ:          2024.03.13- 03.19-ны хооронд 7 хоног

35-40 нэр төрлийн Узбек хоолны технологи жор, хийх аргачлалыг гардан хийж сурах
35-40 цагийн онол, практик хосолсон сургалтыг мастер тогооч нар удирдан явуулна. 

Гастро-Аялал хөтөлбөрийн онцлог:
- Арвин баялаг жор бүхий олон нэр төрлийн хоолыг мастер тогоочоор заалгаж, гардан хийж сурах 7 хоногийн практик сургалт
- Сурсан хоолны жор, технологи карт, гарын авлага, бичлэг хийж авах боломж
- Узбекистан улсын F&B хоол, үйлдвэрлэл үйлчилгээний соёлтой танилцах, үндэсний ресторанаар зочлох, хоол амталгаа хийх, хүнсний худалдаа захаар явж сонирхох   Gastro Tour хөтөлбөртэй

Сургалтын хөтөлбөрийн зорилго:
Мэргэжлийн тогооч нарын гастрономи-хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний мэдлэг, ойлголтыг орчин цагийн өөрчлөлт шинэчлэлтэй холбогдуулан нэмэгдүүлэх, шинэчлэх, хоол үйлдвэрлэлийн орчин үеийн шинэ техник, тоног төхөөрөмжтэй танилцах, ажил мэргэжлийн ур чадварыг хөгжүүлж, олон улсын тувшинд ажиллах чадварыг онол-дадлага хосолсон сургалтаар дамжуулан олгох

Огноо, хөтөлбөр

2024.03.11

Улаанбаатараас Эрхүү хотруу
ниснэ

2024.03.11

Эрхүү- Ташкент хотруу нислэг

2024.03.12

Узбекистаны нийслэл Ташкент
хотод бууна

2024.03.13

Узбек хоолны сургалт -өдөр1

2024.03.14

Узбек хоолны сургалт -өдөр2

2024.03.15

Узбек хоолны сургалт -өдөр3

2024.03.16

Узбек хоолны сургалт -өдөр4

2024.03.17

Узбек хоолны сургалт -өдөр5

2024.03.18

Узбек хоолны сургалт -өдөр6

2024.03.19

Узбек хоолны сургалт -өдөр7

2024.03.20

Gastro Tour- Дотоод аялал -
Ресторан, хоолны амталгаа
аялал

2024.03.21

Gastro Tour- Дотоод аялал -
хүнсний зах, дэлгүүр аялал

2024.03.22

Буцах нислэг- Ташкент- Эрхүү

2024.03.23

Gastro Tour- Дотоод аялал

2024.03.23

Буцах нислэг- Эрхүү-УБ хот руу

2024.03.24

Буцах нислэг- Эрхүү-УБ хот руу

Сургалтаар сурах хоолны нэрс-урьдчилсан байдлаар

-Баурсак
-Димляма
-Катлама
-Лагман
-Маства
-Мошхурда
-Плов
-Самса
-Шөл мохора
-Шурпа кайнатма
-Тухум барак
-Острый мясной салат
-Манты уйгурские

- Варака
- Долма узбекская
- Ковурма шурпа
- Лепешка
- Машкиричи с горохом
- Салат навруз
- Узбекские манты
- Ханум
- Чучвара
- Казан кебаб
- Салат ростбиф
- Суп с птицей
- Шивит оши
- Жаркоп

-Гуль ханум
-Думгаза
-Коурдак
-Мампар
-Пахлава
-Салат ташкент
-Салат узбекистан
-Чак чак
-Шашлқк говяжий
-Нухат шурак
-Салат с хрустящим баклажаном
-Сазан в азиатском
 стилe

Монголын ресторануудын холбоо

Холбоо барих

  • (+976) 80003455
  • info@mongolianrestaurants.mn
  • www.mongolianrestaurants.mn

© Copyright 2024 Qinno LLC- All Rights Reserved